Varje tisdagkväll är klubbområdet öppet för träning och umgänge för klubbens Alla medlemmar fr. 17.00-

Under kvällarna har du möjlighet att få hjälp med momentinlärning eller tävlingsträning i de olika grenarna. Vi hjälper varandra utefter önskemål och delger varandra kunskap och erfarenhetsbyte.

Bruks & Lydnad.

Du instrueras i önskat moment eller blir dirigerad under tävlingsliknade former av kvällens ansvarige instruktör. Alla deltagande är publik och hjälper övriga deltagare efter dennes egna önskemål.

Huvudansvarig Instruktör:

Johanna Jervgren

Rallylydnad:

Vi hjälps åt att tillsammans bygga banor utifrån önskad klass eller tränar moment utifrån de olika klasserna.

Vi utbytet träningstips och erfarenheter och hjälper varandra utifrån önskemål.

Vissa tisdagskvällar "tävlingstränar" vi och vi har då och då gästinstruktörer/domare.

Huvudansvarig instruktör: Anna Holmström

Vill du ha specifik hjälp i något område/moment, ta kontakt med ansvarig instruktör innan träningskvällen för ev planering.

Dessa kvällar är öppna för ALLA medlemmar, nu som erfaren!

All vår verksamhet sker i samarbete med Studiefrämjandet i Östergötland!